Berndes

Tyske Berndes, som gennem mere end 100 år har revolutioneret markedet med deres innovative kogegrej, giver god samvittighed i køkkenet med serien b.green.

Serien b.green fra Berndes består af gryder og pander i mange forskellige størrelser, som er produceret i 100 % genanvendeligt aluminium fra brugte dåser. Ved at genbruge aluminium fra dåser, opnås en mere homogen masse i et rent materiale, der er godkendt til fødevarer. Anvendelsen af genbrugsaluminium giver en ekstraordinær hårdhed og holdbarhed, som forbedrer produkternes kvalitet.

Der skal bruges 43 dåser til at producere en 28 cm stegepande i genbrugsaluminium.

Tyske Berndes er en virksomhed, som aktivt forsøger at udnytte ressourcerne optimalt. Og det er nødvendigt, at vi passer godt på miljøet, hinanden og kloden. For eksempel tager det mere end 100 år for en aluminiumsdåse at blive nedbrudt i naturen, men kun 5 minutter at skabe en ny gryde eller pande fra genanvendt aluminium.

Både pander og gryder er udstyret med ergonomiske håndtag og greb i genbrugsplast med dobbeltskrue, der giver en sikker og behagelig håndtering. Produkterne kan anvendes på alle varmekilder, og der gives 4 års garanti på hele serien.

Produkternes emballage er reduceret betydeligt for at mindske overflødig indpakning. Det betyder, at panderne leveres i et praktisk sleeve, som er fremstillet i FSC-certificerede materialer.