Blomsterbergs

Blomsterbergs sanselige univers.

Blot tre år efter Mette Blomsterberg blev udlært konditor i Kransekagehuset i København, vandt hun bronzemedalje ved konditor-VM i Lissabon og bekræftedes dermed i, at hun havde fundet den helt rette hylde.I 1995 startede Mette Blomsterberg egen café og konditori i Ny Carlsberg Glyptoteket, som af forbrugerne nok især blev kendt som en af de primære locations for hendes populære TV programmer ”Det søde liv”.

Siden da har hun gentagne gange bevist, at hendes sublime kompetencer, og forståelse for hvad forbrugerne efterspørger, rækker langt ud over konditorfaget.

Således har Mette Blomsterberg kontinuerligt sået nye frø og set dem vokse og blive til selvstændige og stadig sammenhængende grene under brandet Blomsterbergs.

Det er blevet til adskillige bogudgivelser, foredrag og konditorkurser, åbning af kage- og dessertbutikken ‘Blomsterbergs’ i Grønnegade i det indre København, TV programmer, åbning af ‘Blomsterbergs Café’ i Lyngby, og ikke mindst har hun i samarbejde med F&H udviklet, produceret og lanceret sin helt egen serie af køkken- og bageudstyr.

Med produktserien ’Blomsterbergs’ er bageprodukter og -tilbehør blevet løftet op i en kvalitet, som anvendes af professionelle, men stadig så det er tilpasset den passionerede hjemmebager.

Forhandles kun i Skandinavien.

Instagram