Jacob Jensen

Navnet Jacob Jensen har været synonymt med dansk enkelhed og nytænkende design, lige siden Jacob grundlagde sit københavnske studie i 1958. I dag bestræber vi os fortsat på at berige dagligdagen med produkter, der holder gennem langvarig nydelse og kvalitet.

Vi har et skandinavisk mindset, som tillader os at være ydmyge, ærlige og omsorgsfulde. Vores produkter er til mennesker, der sætter pris på de skandinaviske værdier og værdsætter en stolt designarv, som skiller sig ud og som er førende inden for relevant og ønskværdigt design i et tidløst univers. Vores elegance ligger i den underspillede tone, som bærer en gnist af overraskelse.

De nye Jacob Jensen røgalarmer, som kommer i 2023, udspringer fra vores stræben efter både at give dig og din familie en beskyttende tryghed og samtidig forbedre og forskønne de rum, hvor livet leves.

Tryghed med elegance

Nytænkende design

Formsproget i de nye røgalarmer er blødt og alligevel karakterfuldt, understreget af Gabriel®-stoffet, lavet af 99 % genanvendt polyester. Vores farver er hentet fra skandinavisk natur og overgangene i tid og årstider. Vi oplever, at disse farver kan modstå tidens tand, og de udtrykker den friske, men alligevel beroligende følelse, som Norden er kendt og elsket for.

Resultatet er et varmt, roligt og alligevel karakteristisk udtryk, der giver dig valget mellem at harmonisere eller fremhæve din boligstil med selvsikkerhed.

Røgalarmerne kommer i to versioner: Optisk og Optisk trådløs. Den trådløse version giver dig mulighed for at sammenkoble op til 12 røgalarmer, hvilket gør det muligt for en enkelt røgalarm at aktivere alle de andre røgalarmer. Dette giver et ekstra niveau af tryghed og er perfekt til større boliger eller boliger med flere etager.