Duux

Duux tror på vigtigheden af et behageligt og sundt livsmiljø og arbejder passioneret for at skabe et bedre indeklima for forbrugerne.

Duux er grundlagt i 1996 og udvikler elektroniske produkter til luftbehandling. Duux tror på vigtigheden af et behageligt og sundt livsmiljø og arbejder passioneret for at skabe et bedre indeklima for forbrugerne.

Brandet tilbyder en lang række funktionelle og effektive produkter til forbedring og kontrol af indeluften. Sortimentet inkluderer bl.a. luftrensere og -vaskere, luftfugtere, varmeblæsere, vifter og ventilatorer, mobile aircondition-apparater, hygro- og termometre, alt i et iøjnefaldende, smukt og elegant design.

Luftforurening er en stor risiko for sundheden. Indendørs luft er ofte meget mere forurenet end luften udenfor. Da vi moderne mennesker bruger det meste af vores tid indendørs, udsættes vi ved dårlig indeluftkvalitet for øget risiko for at udvikle en række sygdomme som hjertesygdomme og både kroniske og akutte luftvejssygdomme. Duux hjælper med at skabe renere og sundere luft i boligen og på arbejdspladsen.

Forhandles kun i Skandinavien.