Lyngby Glas

Lyngby Glas blev grundlagt i 1940 og står bag mange af Danmarks mest succesfulde glasserier med smukke glas, karafler, vaser, skåle og meget mere.

Siden 1940 har Lyngby Glas skabt glæde i mange hjem med sine smukke, enkle og eksklusive glasdesign. Lyngby Glas blev grundlagt af den danske isenkræmmer Holger Jepsen og har med tiden udviklet sig til en af Danmarks mest indflydelsesrige og innovative glasproducenter.

Sortimentet spænder bredt. Det omfatter alt fra klassiske serier i klart glas til moderne kollektioner i farvet glas. Alle kan dække bord med Lyngby Glas, og det store sortiment gør det nemt at finde favoritter til bordet.

Lyngby Glas producerer smukke glas, der passer ind i alle typer borddækninger. Den klassiske borddækning har ændret sig meget igennem tiden, og de nyeste tendenser har i højere grad fokus på det uhøjtidelige, hvor borddækningen ikke behøver at være så stilren.

Moderne borddækning er præget af muligheden for at blande både nyt og gammelt og ikke mindst mikse og matche forskellige former, farver og mønstre. Det skaber liv og glæde på bordet og gør borddækningen mere personlig.

Instagram