Luigi Bormioli

Luigi Bormioli er en af de mest betydningsfulde glasproducenter i verden. Luigi Bormioli forsker intenst i at fremstille glas, der er funklende klare og ekstremt stærke, samtidig med at de sikrer en perfekt fordeling af smag og aroma.

Det italienske glasværk Luigi Bormioli blev grundlagt i Parma i 1946 og er kendt som den første fabrik, der kunne blæse bæger og stilk ud i ét på maskine.

Den innovative tilgang til produktudvikling har gjort, at Luigi Bormioli i dag er en af de mest betydningsfulde glasproducenter i verden. Luigi Bormioli forsker intenst i at fremstille glas, der er funklende klare og ekstremt stærke, samtidig med at de sikrer en perfekt fordeling af smag og aroma. Resultatet er krystalklare SON.hyx®-glas, som intensiverer sanseoplevelsen, og som er op til dobbelt så stærke som almindelige glas. Efter mere end 1.000 vaske i opvaskemaskine er glassene stadig fuldstændigt transparente. Luigi Bormioli har 25 års garanti mod skår på kant og fod samt misfarvning som følge af maskinopvask. Denne garanti dækker ikke skader og funktionsfejl forårsaget af forsætlig skade eller eksterne begivenheder. For at kunne gøre brug af garantien skal brugsanvisningen også være fulgt nøje. Luigi Bormioli forbeholder sig ret til at undersøge hvert enkelt tilfælde og afgøre efter eget skøn, om kravet berettiger en erstatning eller ej. Luigi Bormioli giver ingen anden garanti (udtrykt eller underforstået) for sine produkter med denne garantierklæring.

Luigi Bormioli genanvender 100 % af hvidt glasaffald i produktionen, mens 67 % af den brugte elektricitet kommer fra vedvarende energikilder. Italienske leverandører udgør 78 % og alle er screenet ud fra etiske, sociale og miljømæssige kriterier. Derudover har glasværket mange andre initiativer, der skal fremme klima og bæredygtighed.

Forhandles kun i Skandinavien.