Luigi Bormioli

Luigi Bormioli er en af de mest betydningsfulde glasproducenter i verden. Luigi Bormioli forsker intenst i at fremstille glas, der er funklende klare og ekstremt stærke, samtidig med at de sikrer en perfekt fordeling af smag og aroma.

Det italienske glasværk Luigi Bormioli blev grundlagt i Parma i 1946 og er kendt som den første fabrik, der kunne blæse bæger og stilk ud i ét på maskine.

Den innovative tilgang til produktudvikling har gjort, at Luigi Bormioli i dag er en af de mest betydningsfulde glasproducenter i verden. Luigi Bormioli forsker intenst i at fremstille glas, der er funklende klare og ekstremt stærke, samtidig med at de sikrer en perfekt fordeling af smag og aroma. Resultatet er krystalklare SON.hyx®-glas, som intensiverer sanseoplevelsen, og som er op til dobbelt så stærke som almindelige glas. Efter mere end 1.000 vaske i opvaskemaskine er glassene stadig fuldstændigt transparente. Luigi Bormioli har 25 års garanti mod skår på kant og fod samt misfarvning som følge af maskinopvask.

Luigi Bormioli genanvender 100 % af hvidt glasaffald i produktionen, mens 67 % af den brugte elektricitet kommer fra vedvarende energikilder. Italienske leverandører udgør 78 % og alle er screenet ud fra etiske, sociale og miljømæssige kriterier. Derudover har glasværket mange andre initiativer, der skal fremme klima og bæredygtighed.

Forhandles kun i Skandinavien.