Pillivuyt

Pillivuyt har i over 200 år skabt klassisk, fransk porcelæn af en enestående kvalitet til køkken og bord. I dag er Pillivuyt en af de ældste og mest anerkendte producenter af porcelæn i verden.

Pillivuyt, Mehun-sur-Yevre, Frankrig. Grundlagt 1818. I dag en moderne fabrik i hjertet af Frankrig, hvor mange detaljer stadig laves i hånden og håndværket er gået i arv fra generation til generation. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer op til 1400 °C. Resultatet er ekstremt stærkt porcelæn, der er ekstra holdbart og med en kvalitet, der kan mærkes.

Alt porcelæn er ovnfast og derfor velegnet til både ovn og mikroovn – gerne direkte fra fryser til ovn (-30 °C til +350 °C).

Glasuren er syrefast, så farven ikke ændres, og den er helt uporøs – dvs. meget hygiejnisk og let at rengøre.

Pillivuyt har i mange år gjort en indsats for at mindske sit CO2-fodaftryk. Der er bl.a. tale om genanvendelse af affaldsprodukter fra råmaterialer samt genanvendelse af vand, plastic, papir og pap. Isolering af ovne og brug af ovnenes varme til opvarmning. Et anderledes initiativ er genanvendelse af det hårde porcelænsaffald i vejbelægninger.

Pillivuyts sortiment udvikles løbende, og flere serier og enkeltprodukter er for længst blevet klassikere. Et bredt sortiment, optimale brugsegenskaber og den hvide farve gør Pillivuyt anvendeligt både til at tilberede og servere i – til hverdag og til fest.

Forhandles kun i Skandinavien.

Instagram