Moments of Play

Der bor et legebarn i de fleste, og både små og store legebørn nyder det hyggelige samvær om et sjovt spil, uanset om vi er på samme hold eller dyster mod hinanden. I vores Moments of Play-kollektion finder du kendte og populære spil i flot og funktionelt design, de fleste til udendørs brug og alle med udførlige spillevejledninger, så alle deltagere får det bedste ud af spillet. Smukt at se på, sjovt at lege med!

Mange af Moments of Play’s produkter er fremstillet af FSC-certificeret træ. Forest Stewardship Council® (FSC®) er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. FSC udvikler standarder baseret på anerkendte principper for ansvarligt skovbrug, der støttes af miljømæssige, sociale og økonomiske interessenter. Vil du vide mere, så besøg www.fsc.dk. Ved at vælge et FSC-certificeret produkt, støtter du ansvarlig brug af verdens skove.

Design: Steffensen & Würtz
Thomas Steffensen og Pia Würtz er begge uddannet industrielle designere fra Aalborg Universitet og har siden 2010 arbejdet som selvstændige designere indenfor design og produktudvikling. De er nysgerrige, ærlige og åbne, hvilket gennemsyrer deres design, hvor funktion, form og detaljer udfordres og udforskes.