Costa Nova

Costa Nova er inspireret af naturen og den portugisiske keramiktradition. Costa Nova er stentøj med en rustik charme til en afslappet livsstil, der er fyldt med solen, havet og den frodige natur.

Costa Nova er et portugisisk brand fra Grestel Produtos Cerâmicos, S.A., der er grundlagt af erfarne keramikere i Vagos, Portugal. Costa Nova er stentøj i høj kvalitet skabt til en afslappet livsstil. Costa Nova er velegnet til brug hver dag og tåler ekstreme temperaturer. Produkterne er fremstillet af de bedste naturlige og genanvendelige råmaterialer fra Portugal og med fabrikkens egne fremstillingsmetoder inden for højbrændt stentøj. Avanceret miljøvenlig teknologi møder håndværk, når virksomheden producerer nutidigt og holdbart ovn-til-bord stentøj i den portugisisk keramiktradition.

Costa Nova skaber stentøj, der er produceret så bæredygtigt som muligt i Portugal. Selvom stentøj kan bruges tusindvis af gange gennem flere generationer, så har Costa Nova forpligtet sig til at beskytte miljøet ved at undgå unødvendig belastning gennem de ressourcer, der bruges i fremstillingen. Det sker bl.a. ved at spare energi samt mindske udledningen til atmosfæren ved brænding, brug af lokale naturressourcer, avanceret vandbehandling og reduceret vandforbrug, brug af en høj procentdel af genanvendelige materialer i produktionen, genbrugsemballage, brug af solenergi m.m.

Forhandles kun i Skandinavien.