Skip to main content

Zone Denmark vinder Design Favoritter 2023

Bo Bedre og Bolig Magasinet står bag Design Favoritter 2023, som er en konkurrence, der hylder nyskabende og æstetisk design indenfor boligindretning. Det gør os meget stolte, at vores smukke INU-vase fra Zone Denmark har taget sejren i kategorien Tilbehør.

Design Favoritter 2023 er en konkurrence hvor danske brands kan indstille deres bedste produkter, i forskellige kategorier. En jury nominerer et udvalg af de indstillede produkter, hvorefter læserne stemmer på deres favoritter online. I F&H Group A/S ser vi det som en stor anerkendelse at vinde en forbrugerpris som Design Favoritter 2023 – ikke mindst med tanke på konkurrencen fra de mange andre velkendte brands.

Det er Helle Blok, chefredaktør for Bolig Magasinet. Julie Løwenstein, stylist på Bolig Magasinet. Mi Skjold Brix, digital indholdschef på Bolig Magasinet og BO BEDRE, samt Erik Rimmer chefredaktør på BO BEDRE, der har sammensat årets kategorier ud fra de indstillede produkter.

INU-vasen er designet af Neu Studio, og skiller sig ud ved sin unikke evne til at forskønne ethvert rum med sin alsidighed til at fremhæve blomstrende kunstværker.