Økonomiassistent/Bogholder

En stilling i koncernens finansafdeling, hvor du vil få direkte reference til regnskabschefen. Du vil få det daglige ansvar for finansbogføring og månedlig rapportering af regnskabet i et eller flere af F&H Groups selskaber, herunder også indberetning til myndigheder. 

Læs mere om stillingen eller ansøg her

Butiksassistent på deltid til Kitchen Living Dining – Gråbrødre Torv, København

I vores Kitchen Living Dining butik på Gråbrødre Torv i hjertet af København søger vi netop nu en sommerassistance/studiemedarbejder. Du skal være med til at give vores gæster en helt exceptionel god kundeservice, og du får muligheden for at blive en del af et effektiv team, hvor hverdagen byder på nye udfordringer, masser af smil, glæde, god energi og ikke mindst en hyggelig arbejdsdag.

Læs mere om stillingen eller ansøg her

Uopfordret ansøgning – Lager

Brug 5 minutter på at svare på vores online interview og upload dit CV.

Søg uopfordret her

Uopfordret ansøgning – øvrige afdelinger

Brug 5 minutter på at svare på vores online interview og upload dit CV.

Søg uopfordret her

F&H Group A/S er Skandinaviens førende multi brandhouse inden for ’Kitchen Living Dining’ til de tre kundesegmenter: dagligvarehandel, faghandel og B2C. Sortimentet byder på mere end 13.000 forskellige varer fordelt på flere end 30 stærke brands, bl.a. Morsø, Gense, Villa Collection Denmark, BITZ, Rosti, Alfi, Södahl, Pillivuyt, Tareq Taylor, Hoptimist, Blomsterbergs, Peugeot, Jacob Jensen og Zone Denmark. Dagligdagen byder på et spændende og hektisk miljø, hvor trend, livsstil og design går hånd i hånd med sund fornuft og godt købmandskab. Koncernens hovedsæde er i Danmark, og derudover er der selskaber i Oslo, Stockholm, Berlin, Paris, New York samt i Guangzhou. I alt er der mere end 350 medarbejdere, der hver dag arbejder ud fra kerneværdierne innovation, ejerskab, kvalitet, ordentlighed og engagement.