Skip to main content

Adm. direktør i Thuesen Jensen A/S, Jens Peter Thuesen Jensen, der i mere end 50 år har sat sit store præg på den danske isenkrambranche, har for at nedtrappe sin erhvervsaktivitet, solgt sine aktier i F&H Group A/S. Det betyder også, at han trækker sig som administrerende direktør i Thuesen Jensen A/S, og i stedet sætter sig for bordenden i bestyrelsen.

Dermed vil Jens Peter Thuesen Jensen stadig have indflydelse på den særlige Thuesen Jensen kultur, som har kendetegnet virksomheden, siden faren grundlagde den i 1939. I 2018 blev Thuesen Jensen A/S en del af F&H Group A/S med Jens Peter Thuesen Jensen som medaktionær. Nu overtager F&H Holding A/S alle aktierne og adm. direktør i F&H A/S Knud Lomborg, er herefter også adm. direktør i Thuesen Jensen A/S.

Jens Peter Thuesen Jensen vil fortsat sidde i bestyrelsen i F&H Group A/S, der via F&H Holding A/S har norske Canica AS som ultimativ ejer, og ligeledes vil han sidde i bestyrelsen for F&H A/S.

Martin B. Larsen udnævnes samtidig til kommerciel direktør med ansvar for Thuesens Jensens indkøb og salg i Danmark, og indkøbsdirektør Helle Gangsted-Rasmussen fratræder efter hele 45 år i Thuesen Jensen A/S. Martin B. Larsen indgår i F&H’s direktionsgruppe, og samtidig optimeres en række interne arbejdsgange i bl.a. Logistik, HR, Finans og Marketing mellem de to selskaber.