Skip to main content

Tre prestigefyldte German Design Awards 2024

Det er med stor begejstring, at Gense, Rosti og Zone Denmark hver modtager en German Design Award 2024. En tredobbelt sejr for F&H Group A/S som fremhæver vores designpræstationer på den internationale scene.

German Design Awards er en international designpris, som hvert år uddeles af Rat für Formgebung – German Design Council. Med sin globale rækkevidde og internationale appel, er det en af de mest prestigefyldte priser i designlandskabet på tværs af alle brancher.

Gense imponerede juryen med Dorotea-kollektionen, som er inspireret af naturen omkring den svenske landsby Dorotea. Dorotea kombinerer minimalistiske former med internationalt design. Rustfrit stål skaber et harmonisk indtryk, mens keramikken tager udgangspunkt i nordlysets farver.

Rosti vandt prisen for køkkenserien Choptima, som består af skærebrætter i et moderne design og attraktive farver. Juryen fremhævede blandt andet den fine detalje med et smukt farvekoordineret display, hvor skærebrætterne kan stå oprejst efter størrelse.

Zone Denmark fik anerkendelse for Harvest Moon, som er en flytbar lampe med en smuk glød. Juryen forklarer, at den mørke, cylindriske base på lampen danner en interessant kontrast til den lyse skærm, som understreges yderligere af de to elementers forskellige former. En elegant lampe, der kombinerer tidløs æstetik og moderne teknologi.