Skip to main content

Selskaberne F&H og Thuesen Jensen er med omgående virkning samlet under F&H Group A/S. Fusionen kommer efter et udfordrende 2022, hvor der nu er fundet effektivisering ved at trimme organisationen.

F&H Group vil stadig være til stede med både salgs- og indkøbsteams i Glostrup, men nu med reference til hovedkontoret i Viborg. Dermed er flere dobbeltfunktioner blandt sælgere, merchere og kundecenter blevet nedlagt, og der er opsagt 19 medarbejdere.

Den hidtidige leder af Thuesens Jensen A/S, kommerciel direktør Martin B. Larsen, er samtidig blevet fritstillet. Desuden er både indkøbs- og salgsorganisationen i F&H Group blevet omorganiseret, så de mange brands nu er opdelte i koncernens gennemgående koncept ’Kitchen, Living, Dining’.

For den samlede salgsorganisation fortsætter salgsdirektør Morten Hansen i en mere overordnet rolle, hvor alle landechefer i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig og USA refererer til ham, mens salgscheferne er opdelte i de tre kategorier ’Kitchen, Living, Dining’.

På indkøbssiden vil kommerciel direktør Peter Axelsen have ansvaret for brands i Kitchen-kategorien, mens kommerciel direktør Kåre Dehn har det for Living- og Dining-kategorierne.

De to selskaber der nu er samlet under F&H Group A/S, overtager det tidligere F&H A/S cvr. 10325838

Evt. spørgsmål kan rettes til koncernchef Knud Lomborg, 8928 1300, kl@fh-as.dk