KitchenAid

I 1919 kom en banebrydende maskine til verden, da KitchenAids første køkkenmaskine så dagens lys. En køkkenmaskine, der skulle komme til at revolutionere madlavningen for både private og professionelle.

KitchenAid fabrikken blev grundlagt i Michigan, USA i 1919 og købt af Whirlpool i 1987. Man producerede professionelle køkkenmaskiner, og samtidigt blev verdens første køkkenmaskine/røremaskine til husholdningsbrug udviklet.

I 1937 blev KitchenAids standmixer redesignet af den amerikanske designer Egmont Arens – og en ægte designklassiker blev født. Den har siden fået flere designpriser og er udstillet på Museum of Modern Art i New York og San Francisco.

Køkkenmaskinen er af suveræn kvalitet med en gennemsnitlig levetid på 30 år. Den har en stærk transmissionsmotor og et unikt planetarisk røresystem – udviklet og patenteret af KitchenAid. Hele maskinen er fremstillet af metal, så den er holdbar og står stabilt. Der er meget og alsidigt tilbehør – og kun ét koblingsled.

Sortimentet fra KitchenAid omfatter også mange andre gode og innovative elektriske køkkenhjælpere så som blendere, foodprocessorer og kaffemaskiner m.m.

Forhandles kun i Skandinavien.